Pertandingan Dwi Zapin dan Etnik 2012

Alhamdulillah, pertandingan yang dianjurkan oleh Persatuan Penggiat Zapin Negeri Johor dengan kerjasama beberapa pihak telah selamat dilaksanakan. Sehubungan dengan itu kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan pertandingan yang julung kali diadakan Plaza Sentosa, Johor Bahru. Kepada semua peserta yang mengambil bahagian, kami ucapkan tahniah atas penyertaan dalam program yang telah dianjurkan oleh pihak Persatuan Penggiat Zapin Negeri Johor.

Sebanyak 57 kumpulan menyertai pertandingan Dwi Zapin dan 19 kumpulan menyertai pertandingan Tarian Etnik pada kali ini. Semua kumpulan telah menunjukkan bakat dan kebolehan masing-masing dalam mempersembahkan zapin dan tarian etnik. Kami berasa kagum akan kebolehan semua peserta yang menyertai pertandingan yang diadakan di Plaza Sentosa, Johor Bahru.

Pertandingan pada kali ini turut diserikan lagi dengan kehadiran Pengasas, Pewaris dan Penerus Zapin seluruh negeri Johor yang juga menjadi juri khas. Kami menghargai kehadiran Pengasas, Pewaris dan Penerus Zapin. Jutaan terima kasih kami ucapkan. Semoga penganjuran pada masa akan datang akan lebih meriah lagi.

Persembahan slaid ini memerlukan JavaScript.

Untuk melibat gambar-gambar lain sila klik di sini http://www.facebook.com/media/albums/?id=308560245864220

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s