PROMOSI BUKU ZAPIN TENGLU TAHAP 1 DAN TAHAP 2

Imej

Terdapat keistimewaan yang tersendiri di dalam gerak langkah zapin tenglu ciptaan Pak Akob seperti pergerakan Kaki Silang dan Pergerakan Kaki Hayun. Pergerakan itu merupakan “bunga tari” bagi Zapin Tenglu ciptaan Pak Akob. Setiap gerak langkah yang dicipta ada membawa maksud yang tersendiri. Ingin tahun lebih lanjut sejarah tercipta Zapin Tenglu, dapatkan edisi khas Buku Zapin Tenglu Tahap 1 dan 2 dengan harga  RM 50 termasuk kos penghantaran.

Kaedah Pembelian

Kami menyediakan kaedah mudah, berkesan dan selamat untuk anda membuat pembayaran. Kesemua kaedah ini tidak melibatkan penyimpanan maklumat peribadi kewangan anda di laman web kami. Oleh itu anda tidak perlu risau akan keselamatan pembayaran tersebut kerana ianya dijamin oleh bank-bank berkenaan yang sememangnya berpengalaman dan mempunyai tahap keselamatan yang tinggi.

“Anda digalakkan memilih bayaran menggunakan bank tempatan iaitu Maybank, CIMB atau Bank Islam. Bayaran boleh dilakukan menggunakan Online Banking, di kaunter bank atau di mesin ATM. Selepas pembayaran, sila SMS /hubungi 019-7173255  dan hantarkan butiran-butiran seperti berikut :

1. Nama Bank, Masa, Jumlah Bayaran & Tarikh Bayaran

2.Nama Penuh Anda

3.Alamat Penuh Anda

4.No. Telefon Anda


Cara pembayaran

Langkah 1 :

551593004503

TUNAS WARISAN BUDAYA

Penghantaran akan dilakukan melalui POS LAJU. Selalunya sampai dalam masa SEHARI / TIGA hari berkerja. Pastikan anda berikan alamat yang betul untuk memastikan penghantaran yang lancar dapat dibuat.

Langkah 2 :

Untuk anda yang tidak mempunyai mana-mana bank akaun, anda boleh menggunakan Wang Pos dari Pos Malaysia. Anda hanya perlu ke pejabat pos berdekatan dan membeli Wang Pos tersebut. Setelah itu, namakan pembayaran Wang Pos kepada penerima TUNAS WARISAN BUDAYA, dan poskan kepada kami di alamat 9264 Jalan Enggang 10, Bandar Putra, 81000 Kulaijaya, Johor. Namun, kaedah ini adalah lebih lambat, kerana kami akan menunggu anda menghantar Wang Pos tersebut, dan seterusnya menunaikan Wang Pos tersebut sebelum membuat penghantaran pesanan anda.

Kesulitan melaksanakan proses pembayaran ? Hubungi sahaja: 019-7173255 bila-bila masa.

Belum lagi bersedia untuk melakukan pembayaran ? Tak perlu gusar.. SMS kan saja dulu nama anda dan kami akan membuat simpanan stok untuk anda hingga bila anda sudah bersedia untuk melakukan pembayaran kelak.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s